Pantoffels van 100% lamsvacht

Lamswollen pantoffels staan bekend om hun zachtheid , warmte en isolerende eigenschappen. Lamsvacht wordt gewonnen van jonge schapen, meestal onder de leeftijd van zeven maanden. De schapen worden gehouden voor de vlees-industrie en de vachten blijven na de slachting als een natuurlijk afvalproduct over. Deze vachten worden verwerkt in o.a. pantoffels, huisschoenen en sloffen.  Door het gebruik van dit lamsvacht zijn pantoffels van lamswol populair vanwege de natuurlijke eigenschappen die wol biedt:

  • Warmte: lamswol heeft uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor jet de voeten warm houdt, zelfs in koude omstandigheden.
  • Zachtheid: de wol van jonge lammeren is vaak zachter dan wol van oudere schapen, waardoor lamswollen pantoffels comfortabel zijn om te dragen.
  • Ademend vermogen: lamswol is van nature ademend, waardoor het vocht van de huid afvoert en het de huid droog houdt, zelfs na langdurig dragen.
  • Duurzaamheid: lamswol is veerkrachtig en slijtvast, waardoor pantoffels van lamswol bij goed onderhoud lang meegaan.

Houd je lichaam warm door je voeten warm te houden.

Pantoffels van lamswol zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van eenvoudige instappers tot gestructureerde modellen met steun voor de voetboog. Ze zijn populair bij mensen die op zoek zijn naar comfortabele en warme binnenschoenen, vooral tijdens koude winterts of gewoon voor ontspanning thuis.

Koude voeten kunnen erg vervelend zijn, vooral tijdens de koudere maanden of als je langdurig in een koude omgeving verblijft. Het dragen van wollen sokken en/of pantoffels van lamswol kunnen helpen je voeten in een aangename temperatuur te houden. Door de ventilerende werking van wol zijn de pantoffels het hele jaar door te dragen.