Warmwaterkruik met hoes van 100% merino lamsvacht

Er zijn altijd altijd momenten dat een warme kruik van pas kan komen. Van oudsher is een kruik met warm water weldadig bij spierpijn, buikkrampen of koude voeten. Heb je het koud, neem dan een warme kruik en geniet van de behaaglijke warmte. Een warmwaterkruik met hoes van 100% merino lamsvacht zorgt voor een behaaglijke warmte en is heel veilig in gebruik.

De kruiken van Fellhof hebben een zachte hoes van 100% merino lamsvacht. Dit lamsvacht is ecologisch verwerkt en voorzien van een Öko-tex-100 logo. De warmwaterkruik van het merk Fashy (TÜV-gekeurd) is gemaakt van rubber en heeft een stevige schroefdop.

Door middel van een ritssluiting aan de onderzijde van de hoes wordt de kruik opgeborgen in de hoes. Het grote voordeel van dit schapenvacht is een veilige en gelijkmatige afgifte van de warmte. Daarbij blijft de kruik door de dikke laag wol langer warm. Vul de kruik met heet water, draai de schroefdop goed vast een stop hem in de dikke hoes van wol. Je huid komt niet in direct contact met de hete kruik maar met de knuffelzachte lamswol.

De warmwaterkruiken van Fellhof uit Oostenrijk hebben een hoes van ecologisch gelooid en verwerkt 100% merino lamsvacht. Alle hoezen van de warmwaterkruiken zijn voorzoen van een Öko-tex-100-logo. Dit keurmerk staat garant voor een goede kwaliteit. Het is een keurmerk dat garant staat dat er geen onnodige, schadelijke stoffen zijn gebruikt bij de verwerking van de vacht. De duurzame hoes is aaibaar zacht en verkrijgbaar in 2 maten. De warmwaterkruiken zijn en met een inhoud van 0,8 liter en in 2,0 liter.

De kruik met een inhoud van 0,8 liter is er in de kleur vanille. De grotere kruiken van 2,0 liter inhoud zijn er in de kleur vanille en grijs.

 

  • De dikke laag zachte merino lamsvacht zorgt voor een gelijkmatige en veilige afgifte van de warmte.
  • De schapenvacht houdt de warmte langer vast; de kruik blijft langer warm.
  • Verzachtend bij spier- en buikpijn.
  • Een kruik in bed zorgt voor een behaaglijke warmte.
  • Spaar energie door het gebruik van een warme kruik.
  • De hoes van de warmwaterkruik is gemaakt van ecologisch verwerkt 100% lamsvacht.
  • De hoes is duurzaam.
  • Wasbaar op max. 30 gr. C  wolwasprogramma (aan de lucht laten drogen!).

    Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact.